Jørgen Bech

Din lokale byrådsrepræsentant i Frederikssund Kommune

Respekt for borgerne

9. juni 2020

Borgere i Skibby bibliotekshave

KV17 - Frederikssund
RESPEKT FOR BORGERNE

Det er 10 år siden kommunerne blev sammenlagt, men det har endnu ikke givet alle de servicefordele for borgerne, som var tiltænkt. Vi er i de sidste 4 år kommet et godt stykke i den positive retning. Lad os nu smøge ærmerne op og gøre arbejdet færdigt. 

Kommunen er en servicevirksomhed, der er sat i verden for at udføre de opgaver, som bedst løses i fællesskab. Det bør alle kandidater til kommunalvalget i Frederikssund tænke over: 

  • Det skal være let at komme i kontakt med kommunen, også for de ikke IT kyndige.
  • Service skal være præget af venlighed, nærvær og respekt, alle steder.
  • Borgerne skal opleve en kommune, som er indrettet efter deres, borgernes behov og ikke systemets behov.
  • Tvivl skal komme borgerne til gode. 
  • Faste kontaktpersoner skal skabe sammenhæng på tværs i systemet.
  • Kommunens medarbejdere skal have større frihed til faglighed, service og kvalitet.
  • Væk med kassetænkning.

KV17 - Frederikssund - kandidater til kommunalvalg
Lad os få et nyt byråd med Venstres borgmester, John Schmidt Andersen i spidsen, og endnu flere friske Venstre-kræfter, som også har viljen til at skabe rammer for positiv dynamik, vækst, bedre velfærd og større arbejdsglæde. Det kommer til at ske, når du stemmer til kommunalvalg 2017 - KV17. Følg med på facebook og alle kandidatlisterne. Læs også mere her.

Hvornår er der kommunalvalg 2017 ? Datoen er den 21. november, hvor du kan sætte dit kryds til KV17.

Rettidig omhu og handlekraft. Det er nogle af nøgleordene. Du kan fx læse om at rute 53 bliver farligere at passere, når Fjordforbindelsen er færdiggjort. 

Det er her du får chancen for at stemme Jørgen Bech i byrådet Frederikssund kommune. Jørgen Bech er din personlige kandidat til kommunalvalget 2017 i Frederikssund Kommune, uanset om du bor i Slangerup, Skibby, Jægerspris eller i Frederikssund by. Se kandidatlisten for kommunalvalget i 2017. Du får den bedste kandidat ved at stemme personligt på Jørgen til byrådsvalget i Frederikssund kommune i 2017. Det sker når det vigtigste kommunalvalg nogensinde finder sted den 21. november 2017. Det er her at Frederikssund kommunekandidater stiller op til kommunalvalget, og hvor du bør tænke dig godt om før du stemmer. Et personligt kryds er din garanti for at du har gjort hvad du kunne for en bedre borgernær fremtid.

Du skal ikke være i tvivl om at et kryds ved Jørgen Bech til kommunalvalget i Frederikssund Kommune gavner hele kommunen. Det handler om at få frihed og ansvar tilbage til os borgere. 

Hvis du er enig, så læs mere om mine holdninger på http://jørgenbech.dk

Min anbefaling er at du sætter dit personlige kryds ved mig. Din lokale repræsentant i byrådet Frederikssund kommune.

Følg mig her

Med venlig hilsen

Jørgen Bech

Byrådsmedlem (V)