Jørgen Bech

Brug din stemme på Jørgen til valget i Frederikssund 2021

Kandidat - KV17 - Frederikssund

20. november 2017

Fjorden skal ikke være lukket for mennesker

Skal Hornsherred være et fuglereservat?

Lokale initiativer

Også i Hornsherred har vi stærkt brug for lokale initiativer - initiativer, som kan skabe aktiviteter og tiltrække nye borgere. Det bliver vigtigt som kandidat op til KV17 kommunalvalget i Frederikssund kommune.

Valg-frederikssund-kandidatliste-kommunalvalg-stem-på-valget-KV17-bedste-kandidat-byrådet.

 

Flere boliger i Hornsherred

Kommunens netop offentliggjorte udviklingsplan indeholder mulighed for at bygge i alt 400 boliger på Hornsherred. Det lyder ikke af meget, men hvis det skal være realistisk, så skal der også skabes nogle aktiviteter. Ellers bliver kommunens udviklingsplan i stedet en ”demonteringsplan” for Hornsherred. Og det er vel ikke meningen, at Hornsherred kun skal kunne bruges til at cykle og gå tur i - eller til havvindmøller? 

 Jeg er helt enig i at vi skal passe på vores natur, den er et aktiv for os alle, men vi mennesker skal også være her. Det opfordrer jeg alle til at overveje nøje, til kommunalvalg 2017 Frederikssund. Det gælder uanset om man bor i Slangerup, Skibby, Jægerspris eller Frederikssund by, så er det vigtigt at stemme personligt på en kandidat til kommunalvalg KV17 i Frederikssund Kommune den 21. november 2017.

Derfor efterlyser jeg flere muligheder for at skabe nogle aktiviteter i kommunens ”udviklingsplan”. Det kunne fx være en strandpark, en svømmehal, en ferieby  eller andre muligheder for initiativer, der kan tiltrække folk udefra. Ellers uddør Hornsherred. Der skal skabes muligheder op til KV17 kommunalvalget i Frederikssund. Her bør du stemme på din kandidat Jørgen Bech, som genopstiller til byrådet i Frederikssund Kommune.

Vi skal for alt i verden undgå, at Frederikssund kommune splittes helt op i to områder: Et by-og udviklingsområde øst for fjorden (Frederikssund, Vinge og Slangerup) og et naturområde/vindmøllepark på den anden side af fjorden (Hornsherred). Den udvikling er jeg imod. 40 pct. af kommunens befolkning bor på Hornsherred og alene derfor er der brug for aktiviteter også i vores del af kommunen. 

 Med venlig hilsen

Jørgen Bech