Jørgen Bech

Brug din stemme på Jørgen til valget i Frederikssund 2021

Stem på Jørgen Bech

15. april 2021

Stem på Jørgen Bech kandidat KV17 Frederikssund

#KV21 Frederikssund Kommunalvalg byråd Jørgen Bech

Ingen grund til panik!

Husk mig på valgdagen, og jeg husker dig hele valgperioden.

Jørgen Bech er medlem af byrådet. Brug din stemme på ham, for det er en sikker stemme på fleksibilitet, fremgang, frihed og ansvar. Læs om hans mærkesager klik her

Ordningerne med Flextur og Plustur giver især de ældre og unge uden bil en langt større bevægelsesfrihed.  Frederikssund kommune - også Frederikssund by - er geografisk stor.  Vi har i Venstre fokuseret på, at få den bedst mulige kollektive trafik i alle områder, og i vore dage er kommunal kollektiv trafik ikke kun busser. Derfor skal du tænke på dette, så du stemmer på Jørgen Bech til kommunalvalget. Følg også Jørgen på facebook her

Moderne kollektiv trafik

Flextur er indført som et langt mere individuelt trafiktilbud, der supplerer den øvrige kollektive trafik. Da det er en relativt ny ordning i Frederikssund kommune er det alt for tidligt at foretage ændringer.  Det er primært ældre borgere, som benytter sig af Flextur, og ca. 20 pct af brugerne er dårligt gående. Vigtigt at huske på, når du stemmer på Jørgen Bech til kommunalvalget 2017. #KV17.

De ældre bruger det

Vi havde indledningsvist  sat et for lille beløb af til Flextur, end det vi nu lander på efter ca. to års drift af Flextur. Der køres 5-600 ture pr. måned, men antallet ser ud til at blive på det niveau indtil videre. Derfor skal vi naturligvis fortsat løbende diskutere, hvordan vi indretter den kollektive trafik, og hvordan vi prioriterer. Men det giver altså ingen grund til panik. #KV17.

Ingen fast køreplan - du bestemmer

En Flextur er ikke som en almindelig bustur. Du kan nemlig blive hentet derhjemme, i svømmehallen, i biografen eller hvor som helst. Og du kan naturligvis blive kørt hjem igen. Flextur er åben for alle. Du kan oprette dig som kunde online og selv bestille din tur, når det passer dig. Bestiller du din Flextur online, får du 10 pct. i rabat, og man kan også bare ringe. Der er rabat for børn under 16. Man kan også oprette en fast kørselsaftale, så man blot skal afbestille, når man ikke skal med. Med andre ord, kan du bestille en Flextur til det tidspunkt, du ønsker, for en Flextur har nemlig ingen fast køreplan.

Flextur køres af taxaer og liftvogne, men er ikke taxakørsel, da man ofte kører sammen med andre, der også har bestilt kørsel. Du kan derfor ikke altid være sikker på, at du bliver kørt direkte. Til gengæld kan du være sikker på, at du kun betaler for den direkte afstand mellem dine destinationer. Du kan køre alle dage mellem kl. 06 og 23. Det fælleskommunale Movia, der udbyder Flextur, forbedrer løbende på produktet. Jeg ser frem til at man også kan bruge sit rejsekort og at Flextur kan indgå i en samlet rejse og findes på Rejseplanen. 

Med venlig hilsen Jørgen Bech Byrådsmedlem for Venstre