Jørgen Bech

Brug din stemme på Jørgen til valget i Frederikssund 2021

Unge i containere?

15. november 2017

kandidater-frederikssund-kommunalvalg 2017
Din kandidat til kommunalvalget i Frederikssund kommune 2017 KV17 DATO 21 NOV

Unge i containere?

Det har længe været svært for unge at finde bolig. I hvert fald, når boligen skal kunne betales af en ung på f.eks SU. Problemet er bestemt ikke nyt.

Hvad kan der gøres i vores kommune? Ja, en løsning kunne f.eks. være at opstille boligpavilloner i tæt tilknytning til Campus Frederikssund.  Ideen er at opstille pavilloner som et samlet kollegiekompleks. Det er blot een af min ideer, som kandidat for Venstre Frederikssund til KV17. Jørgen Bech kandidat til kommunalvalget Frederikssund 2017, også kaldet KV17.

Nogle kalder dem "containere" og rynker lidt på næsen af dem. Hertil vil jeg sige, at der jo ikke er tale om godscontainere, men om komfortable pavilloner med varme, bad, støjdæmpning og udluftning. De kan sættes sammen på flere forskellige måder, med både terrasser og fællesrum. Det er i øvrigt den type boligcontainere, som vores soldater ofte indkvarteres i, når de er udsendt. Skulle studerende så ikke også kunne bo i dem? Jo, selvfølgelig kan de det. Og det er jeg sikker på at de gerne vil, hvis lejen og det øvrige er fornuftigt. Det skal man huske til kommunalvalget KV17 i Frederikssund, hvor Jørgen Bech er din kandidat. 

Jeg mener også, at man kan lave nogle ret flotte kollegiemiljøer med den slags pavilloner. Det er en teknisk, hurtig, nem og relativt billig måde at lave en studieby på, når der nu ikke er andre anvendelige bygninger i nærheden.

Den idé har flere af os i byrådet tidligere drøftet. Ideen har desværre ikke kunnet følges op, fordi den eksisterende planlovgivning betød at vi blot ville løbe panden mod en mur. Der er således mange grunde til at stemme på Jørgen Bech til kommunalvalget 

Det skal man huske til kommunalvalget KV17 Frederikssund, hvor Jørgen Bech er kandidat. KV17 kandidat Frederikssund. Du kan stemme på Jørgen Bech uanset om du bor i Frederikssund, Jægerspris, Kulhuse, Skibby eller Slangerup. Det er det fornuftige valg.

Nu ser der ud til at være skabt politisk vilje på Borgen til at ændre på Planloven, så ideen om studiepavilloner kan gøres mulig . Hvis lovgivningen bliver ændret, så vil jeg opfordre til, at vi tager et konkret initiativ til at få undersøgt mulighederne. Det vil gavne de unge til Kommunalvalg 2017 - KV17 - Facebook.

Læs rapporten om Frederikssundsmotorvejen.

 Med venlig hilsen

Jørgen Bech

Byrådsmedlem (V)

Dådyrvej 113