Frederikssund Kommune

Dit byrådsmedlem Jørgen Bech

7. november 2021

En blomstrende kommune

Du kan også være med til at få vores kommune til at blomstre. Både ved at styrke biodiversiteten, men også med at få den til at blomstre på andre måder.  Jeg uddeler en lille pose med frø. Forhåbentlig kan vi også få en god snak om vores kommune i optakten til kommunalvalget den 16. november. Hvis du har noget på hjerte eller noget du vil sige til mig, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

en blomstrende kommune med Jørgen Bech

Vær med til at få vores kommune til at blomstre. Både ved at styrke biodiversiteten, men også med at få den til at blomstre på andre måder.   

Frøene symboliserer også min holdning til udvikling af kommunen. Vi skal så og se tingene gro op, til glæde og gavn. Ikke alt sker på en dag, men det kommer. Udvikling og fremgang. 

Den lille pose frø, som du kan få af mig, indeholder en dejlig blomsterblanding med 15 forskellige arter sommerblomster. Det er danske kvalitetsfrø fra DSV-Hunsballe Frø. Et af vores største og ældste frøfirmaer i Danmark. 

Sommerblomsterne er en sand fryd for øjet og sjælen, og ikke mindst for insekter og fugle. De kan sås fra april - juni. 

Send mig et billede af blomsterne med et par ord om hvor og hvordan du har sået dem. Så deltager du i en konkurrence, hvor du kan vinde en kasse med 6 flasker god rødvin :-) 

Blomsterblandingen består primært af 1-årige sorter, dog kan flere arter drysse frø, der vil spire igen året efter.

Du kan derfor have glæde af dem i flere sæsoner. 

Se de 15 blomster her: 

en blomstrende kommune med Jørgen Bech

Frederikssund Bibliotek

Venstre 8. april 2022

Biblioteker i frederikssund kommune

Frederikssund Bibliotekerne består af Hovedbiblioteket i Frederikssund og lokalbibliotekerne i Jægerspris, Skibby og Slangerup.

Bibliotekerne i Frederikssund Kommune har deres egen hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om aktuelle nyheder. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få mere at vide
LÆS MERE

Frederikssund Svømmehaller

Venstre 8. april 2022

I Frederikssund Kommune  råder vi over to svømmehaller - Slangerup Svømmehal og Frederikssund Svømmehal. Sidstnævnte er helt ny og en af de største svømmehaller i region hovedstaden. 

Du kan besøge svømmehallen virtuelt via dette link

Begge svømmehaller har åbent for skoler, foreninger og offentlige gæster. Du kan læse meget…
LÆS MERE

Venstre 8. april 2022

Kan man blot lade være med at slå græsset?

Der skrives ind i mellem fra lokalavisens læsere, at man gerne vil ha’ mere natur. Den holdning deler jeg, men det skal gøres ordentligt og med fornuft, for det skal også fungere fremadrettet. Nogle foreslår, at man blot lader være med at slå græsset forskellige steder. 

Det er desværre ikke så enkelt, for der er stor risiko for invasive plantearter. Derfor skal der fortsat plejes. 

Kommunen…

LÆS MERE