Jørgen Bech

Brug din stemme på Jørgen til valget i Frederikssund 2021

Mærkesager

7. januar 2021

Vi bygger bro - samarbejde på tværs, overalt, med alle

Vi skal ikke være naive. I årene, der kommer, er der benhård konkurrence kommunerne imellem. 
Det lokale erhvervsliv og beskæftigelse skal altid ha' vores opbakning, uanset størrelse, og vi skal gøre kommunen attraktiv på netop de områder, hvor vi ved, det kan tiltrække arbejdspladser samt nye driftige og gode skatteborgere og erhvervsliv. 

Der er mange udfordringer, som kræver stærke politiske beslutninger. Vores kommunes styrke skal derfor udnyttes fuldt ud: Med gode institutioner og skoler, kvalitet i uddannelser, efterspurgte plejehjem og formidable fritidsfaciliteter. På en god infrastruktur og udsøgt pleje af vores erhvervsliv, så god, at man andre steder bliver misundelige og flytter arbejdspladser hertil.

Husk mig på valgdagen - jeg husker dig i hele byrådsperioden

Det kan vi gøre ved at gøre vores erhvervs service endnu bedre sammen med erhvervs foreningerne. Erhvervs Service skal være erhvervslivets, beskæftigelsen og iværksætternes aktive indgang og støtte. Heldigvis har jeg kunnet være med til at styrke den dagsorden, og idag kan man se nogle af resultaterne på:

Vi har fantastiske muligheder her i kommunen - vi har den skønneste natur, vi har vand, vi har fjord, skov, strand, forskellige byer, 33 landsbyer, seværdigheder, transportmuligheder, gode priser og plads. Vi skal passe på vores natur, som et aktiv for os, men vi mennesker skal også kunne være her - med både erhverv og fritidsaktiviteter. 

Den nye bro, motorvejen og udvikling hænger sammen. Derfor skal vi bruge disse muligheder til at trække mere erhverv og flere besøgende og turister til. Jeg har også fremsat visioner om en strandpark a la Amager strandpark, en vikinge-temapark og et indendørs badeland og indendørs skisport i Hornsherred.

Vi har så mange muligheder, så vi skal ikke være bange for at ha' store visioner, sætte initiativ og fantasi højt, når det gælder om at trække investorer og iværksættere til kommunen, at lægge holdbare planer og så gennemføre dem. 

Vi skal også konstant presse på for at få motorvejen helt til Frederikssund, så den linker op med den ny bro. Vores borgmester har dannet en nordsjællandsk trafikmafia, som støtter arbejdet. Det arbejde bør vi støtte op om. Derfor har jeg taget initiativ til at danne borger-foreningen "FrederikssundsmotorvejNu!" Klik og læs mere. 

Den ny bro's finansieringsform synes jeg er underlig og giver nogle udfordringer. Når broen står færdig, og såfremt der ikke kommer andre lignende projekter andre steder, bør der arbejdes politisk på at få Staten til at finansiere restbeløbet. Det giver for mig ingen mening med brugerfinansiering af eet så relativt lille infrastrukturprojekt kun eet sted i landet - ovenikøbet en trafikvej, som forbinder den ene side af en kommune med den anden. Men jeg anerkender, at folketinget har besluttet således samt at broen ellers først ville være kommet om mange år. 

Læs mere om Fjordforbindelsen her: 

Fjordforbindelsen

Husk mig på valgdagen - jeg husker dig i hele byrådsperioden

Husk mig på valgdagen - jeg husker dig i hele byrådsperioden

Stem på Jørgen Bech

15. april 2021

Stem på Jørgen Bech kandidat KV17 Frederikssund

#KV21 Frederikssund Kommunalvalg byråd Jørgen Bech

Ingen grund til panik!

Husk mig på valgdagen, og jeg husker dig hele valgperioden.

Jørgen Bech er medlem…

LÆS MERE