Din kandidat til kommunalvalget

Stem personligt på Jørgen Bech i 2021

16. maj 2021

Kommunen er til for borgerne

Kyndby-værket

Husk mig på valgdagen - jeg husker dig i hele byrådsperioden

Kommunen er til for borgerne, ikke omvendt

Kommunen skal fortsætte i reform- og udviklingssporet. Kvalitet i kerneopgaverne: Ældreomsorg, handicap-pleje, skoler, trafiksikkerhed og moderne kollektiv trafik. 


Der skal gøres op med ”nej”-kulturen. Borgere og virksomheder skal modtage løsningsorienterede forslag, ikke blot afslag. 

Fortsat turbo på udviklingen i Hornsherred og i resten af Frederikssund Kommune. Den ny bro vil tiltrække beboere og erhverv. Det er NU, potentialet skal sikres. Det hedder "rettidig omhu". Vi skal gøre alt hvad vi kan for at motorvejen bliver bygget. Den har ventet alt for længe, og folk spilder i tusindevis af timer i kø. 

Sæt dit kryds ved en lokalpolitiker, som arbejder aktivt og konstant for at storkommunen bliver et endnu bedre sted at bo, leve og arbejde. 

Vi har fået mange nye private jobs på fire år. Den udvikling skal fortsætte, så alle der kan, er i beskæftigelse og bidrager til vores samfund. Det gør os alle rigere, både menneskeligt og materielt. 

Fantastisk natur - støt dit lokalområde

Naturen i Hornsherred er helt fantastisk. Kom og bo her :-)

16. maj 2021

Seniorboliger

Flere seniorboliger

Behov for flere senior- og ældrevenlige boliger

Jeg får ofte henvendelser fra mennesker, som søger en betalbar bolig. Det kan jeg desværre ikke hjælpe dem med, men må henvise til boligselskaber, ejendomsmæglere…

LÆS MERE

Frihed og ansvar

24. april 2021

Stadig meget at forbedre i Frederikssund Kommune

Jeg arbejder for udvikling og fremgang. Jeg står også for at modvirke centralisering. Vi skal ha' en kommune i balance.

Kvalitet i vores uddannelsessystem og kvalitet i omsorgen for de ældre og de handicappede -  det er for mig - kommunens kerneopgaver. Det sker til kommunalvalget 2021 datoen den 16. november 2021 KV21.…

LÆS MERE