Frederikssund Kommune

Dit byrådsmedlem Jørgen Bech

Brug din stemme aktivt

26. september 2023

en blomstrende kommune med Jørgen Bech

JEG kæmper for min kommune og dens indbyggere

Byrådsmedlem siden 2014. Nuværende Formand for Plan & Miljøudvalget, Næstformand for Teknisk Udvalg samt medlem af Opvækstudvalget og Udvalget for By og Land. 

I sidste byrådsperiode næstformand i Sundhedsudvalget, medlem af Uddannelsesudvalget, Teknisk Udvalg samt Vækstudvalget. 

Jørgen er gruppeformand for Venstre og aktiv som bestyrelsesmedlem i Skibby Aktive samt formand for borgerforeningen Frederikssundsmotorvejnu.dk samt borgernes repræsentant i Vestforbrændingens repræsentantskab og i Kyndby Huses varmeselskab. Læs mere her

I alt 8 år i skolebestyrelsen på Marbækskolen, nu Fjordlandsskolen samt 2 år i bestyrelsen for Skibby Skovbørnehave samt 4 år i Politilokalrådet og i bestyrelsen for Skibby IK, fodbold.

Jørgen er født og opvokset i Rødovre på vestegnen. Har arbejdet og boet mange forskellige steder i Danmark og i udlandet. Siden år 2000 fast bosiddende i Skibby, gift med Susanne, har 2 døtre på 23 og 26 år og 2 sønner på 41 og 44 år.

Jørgen har været udstationeret i Afghanistan samt været i alt 8 år i Tyskland,  og Holland som oberstløjtnant.  Pensioneret fra Forsvaret som major i 2016. Har arbejdet med bl.a. civilt-militært samarbejde, konceptudvikling, planlægning, kommunikation, virksomhedsstyring og virksomhedsstrategi. 

Jørgen Bech har været i Afghanistan

Jørgen Bech et sted i Afghanistan

JØRGEN BECH ER NR. 4 PÅ VENSTRES LISTE