Frederikssund Kommune

Dit byrådsmedlem Jørgen Bech

4. november 2021

TAG KANDIDATTESTEN

Der er ca 85 kandidater til kommunalvalget 2021 i Frederikssund Kommune. Det er mange at kandidater at skulle tage stilling til. 

Med en kandidattest kan du nemt og hurtigt få indblik i, hvilke politiske kandidater du er mest enig med.

Stem Personligt på Jørgen Bech, Frederikssund Kommune

Dette er ikke en kandidattest, men en vielse med Jørgen Bech som giftefoged :-) 

kandidattest 2021

Nedenfor finder du links til de fleste kandidattests til kommunalvalget i 2021.  Det er en god mulighed for at forberede sig inden du skal sætte dit endelige kryds til kommunalvalget. 

Kandidattesten er et værktøj til inspiration og til at lære nye kandidater at kende. Dermed kan kandidaterne også komme tættere på vælgerne. 

TV2 Kandidattest

DR Kandidattest

Altinget Kandidattest

Hvorfor skal jeg stemme?

Det er ikke et krav at stemme, men du får indflydelse på livet i Frederikssund Kommune, såfremt du bruger din stemme ved valget. Din stemme er med til at sætte retningen for kommunens tilbud, aktiviteter og drift, inden for sport, kultur, sundhed, skoler, miljø, erhverv, økonomi og meget mere.


Hvordan stemmer man?

Du får tilsendt et valgkort før selve valget. Du skal have kortet med til det valgsted, hvor du skal stemme. Når du afleverer valgkortet til de frivillige ved bordene, får du udleveret en stemmeseddel, som du udfylder i stemmeboksen og afleverer. Du kan stadig stemme, hvis du ikke har fået et valgkort, så længe du har ID med til valgstedet.

Du kan også brevstemme på Rådhuset eller dit lokale bibliotek fra d. 5. oktober 2021 til fredag den 12. november kl. 16.00.